Med sine hyggelige og funktionelle lokaliteter er Påruplejren ideelt for traditionelt lejrliv, et mindre kursusarrangement eller bare en større familiefest.

Køkkenet

Det moderne veludstyrede køkken er udstyret med industriopvaskemaskine, konvektionsovn med dampdyser, kogebord med fire store plader, kipstegepande, kipgryde og en kartoffelskrællermaskine.

Desuden råder køkkenet over øvrige elektriske hjælpemidler, som benyttes i andre storkøkkener.

Spisesal / Alrum

Lejrcentret byder bl.a. på et større opholdsrum med pejs, tavle, overheadsprojektor og lærred. Med den indbyggede skydedør kan salen deles op i 2 mindre rum, ligesom borde og stole kan arrangeres efter behov.

I spisesalen er der borde, stole og service til 100 personer.

Hyggerum / Workshopmuligheder

I de tilstødende bygninger forefindes hyggerum og fordelerrum, der med sine sofagrupper og stole kan fungere som workshoplokaler eller lignende.

Sengekapacitet

Der er sengekapacitet til 72 personer, som kan fordeles på 2 sovesale af 16 personer, 9 firemandsværelser og 2 tomandsværelser.

Udendørsområdet

Udendørs er der mulighed for stor aktivitet: Lejren er i besiddelse af 15 tønder land, som bl.a. består af teltplads, fodboldbane, bålpladser, beach volley bane, buggy cross bane og en grusgrav med en svævebane.

Til de mindste deltagere er der en klatreborg med rutsjebane, gynger og lign.